BØLLING

AUTO

TRAKTOR

MASKIN-SERVICE

Vi udfører også

diverse

smedearbejde

Bølling Auto-Traktor Maskin-service blev grundlagt i 1981 af John Mikkelsen. I starten var firmaet baseret på driften af maskinstation og en smule mekanikerarbejde. I dag er det omvendet. Maskinstationen er neddroslet og mekanikerværkstedet er opprioriteret.

Ud over reparation af næsten alle slags køretøjer beskæftiger firmaet sig i dag med salg af personbiler, varebiler, traktorer og entreprenørmaskiner, og samtidig kan der ydes service på disse.

Ud over at servicere entreprenørmaskiner, tilbyder Bølling Auto-Traktor Maskin-service ligeledes renovering af graveskole og frontskovle ligesom alt mindre smedearbejde udføres.

En af firmaets helt store nicher er undervognsbehandling af køretøjer. Der behandles med et anderkendt produkt som opvarmes for at gøre det tyndtflydende. Således vil produktet komme ind i alle hulrum, hjørner og kanter . Efter nedkøling af produktet ligger der en elastisk tyk hinde på og i alle emner.

Står du og skal bruge en reservedel, ny som brugt, så kig dig omkring på vores webshop. Finder du noget brugbart, så ring til Stefan (23 37 71 61) eller til John (20 29 21 92) så finder vi en løsning på afhentning/levering og betaling. Finder du ikke det du leder efter, så ring alligevel og vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

KNUDSBØLVEJ 15 . 6040 EGTVED . 23 37 71 61 . 20 29 21 92

sj-maskinhandel@hotmail.com

www.jsmaskinhandel.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk